Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en yetişkin kazanımı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki baplardır. Bu kapılar 360 derece ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye iyi halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapları kullanım kayranına gereğince, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması zirdaki gibidir

Bu kapılar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangına Peklik: Baplar yangın kapısı yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne kadar nöbetlevleri…

Yangın bapları temelı ana birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kadar.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma gibi faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüksek bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yanı aralık, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page